Perhekerho

MLL:n perhekahvilan ja Soinin seurakunnan perhekerhon yhteistyö jatkuu.

Perhekerho/-kahvila vuoroviikoin klo 10 seurakuntatalon alakerrassa (parittomat viikot) ja Nuopparilla (Liikekeskuksessa eli samassa rakennuksessa kuin kirjasto, pankki, apteekki jne., käynti kerhotiloihin takakautta) (parilliset viikot). Tarjolla aina myös lounasta pientä maksua vastaan.

 

Päiväkerho

Päiväkerho on kasteeseen perustuvaa kristillistä kasvatustoimintaa. Seurakunta haluaa päiväkerhotoiminnan avulla tukea vanhempia tärkeässä kasvatustyössä. Kerhon tavoitteena on kehittää lapsen sosiaalisia taitoja, tutustua yhdessä raamatunkertomuksiin sekä opettaa lasta rukoilemaan. Myös kädentaitojen harjoittaminen kuuluu päiväkerhoon olennaisena osana. Hartaushetken lisäksi kerhossa leikitään, lauletaan ja askarrellaan.

Seurakuntatalolla järjestettävään kerhoon voit ilmoittautua alla olevaan numeroon. Päiväkodin kerhoihin ilmoittaudutaan päiväkodin kautta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 045 652 6820, piia.leppanen@evl.fi

 

Esikoulu

Esikoulu on nykyisin osa yhtenäiskoulua. Seurakunta tekee yhteistyötä koulun kanssa monella tavalla.


Pyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun kotiin.

Saatte noin kerran kuukaudessa paketin, jossa on materiaalit joka sunnuntaille pyhäkouluhetkiä varten. Materiaalit on suunniteltu käytettäväksi yhdessä aikuisen kanssa. Joka viikolle on valittu yksi Raamatun kertomus, siihen sopiva laulu, yhteistä pohdittavaa sekä pieni puuhatehtävä. Kertomukset löytyvät Lapsen Raamatusta, joita saa lainata seurakunnasta kotiin. Niitä on myös mahdollisuus ostaa omaksi 20 euron kappalehintaan.
Ensimmäisen paketin mukana saatte myös vinkkejä aikuiselle, joten mitään erityistaitoja ei tarvita. Pyhäkoulu sopii hyvin myös kummien ja isovanhempien kanssa pidettäväksi. Paketit ovat maksuttomia.

Ilmoittaudu mukaan. Lähetä sähköpostilla osallistujien tiedot:
Lasten nimet. Osoite. Huoltajan nimi.
Osoitteeseen: piia.leppanen@evl.fi (tai 045 652 6820).

Sunnuntaipyhäkoulu on tauolla toistaiseksi.

 

Donkkis Big Night

Donkkis Big Night -iltoja järjestetään alakouluikäisille srk-talolla kaksi kertaa kaudessa.

 

Perhejumalanpalvelukset

Noin kerran kuussa on kirkossa perhejumalanpalvelus, joka on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta aivan erityisesti yritämme tuolloin huomioida lapset, mm. tilaisuuden kestossa, joka on 45-60 min. Perhekirkko on jumalanpalvelus, jossa emme vietä ehtoollista, mutta jossa lapset, perheet ja muutkin siunataan alttarilla. Perhemessussa vietämme ehtoollista. Alkamisaika on klo 10. Perhekirkon jälkeen on srk-talolla tarjolla puurolounas tai muuta tarjoilua.

Tervetuloa kaikenikäiset myös ns. tavallisiin jumalanpalveluksiin. Kirkon takaosasta löytyy pikkuväelle "kirkkokavereita" lainaksi. Lapsille on "kirkkopassit" käytössä. Passeja saa jumalanpalvelusten yhteydessä kirkon sakastista papilta tai kanttorilta. Kirkkokäynnistä saa tarran passiin ja viidellä tarralla pienen yllätyksen.