Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset alkavat Soinin kirkossa pääsääntöisesti klo 10.

HUOM. noin kerran kuukaudessa jumalanpalvelus alkaa sunnuntaina klo 18.
Näinä päivinä EI OLE jumalanpalvelusta klo 10.

Paikallislehdissä (Järviseutu, Torstai ja Ähtärinjärven Uutisnuotta) sekä näillä nettisivuilla on tarkemmat tiedot jumalanpalveluksista ja kooste lähiajan muusta toiminnasta eli ns. kirkolliset ilmoitukset (nettisivuilla linkki etusivulla sekä valikon kohdasta "Info ja asiointi" -> "Lähiajan toiminta").

Tervetuloa Soinin kirkkoon jumalanpalveluksiin ja seurakuntatalolle kirkkokahveille paikan päälle. Koska kirkossa ja seurakuntatalolla on jokaiselle oma istumapaikka ja mahdollisuus vähintään 2 m turvaväleihin, voi kirkkoon tulla 80-100 ihmistä ja seurakuntatalolle n. 50 ihmistä. Lisäksi noudatetaan "normaaleja" turvaohjeita, kuten tähänkin asti. Osa jumalanpalveluksista katsottavissa myös Soinin seurakunnan Facebookin kautta.