Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset alkavat Soinin kirkossa pääsääntöisesti klo 10.

HUOM. noin kerran kuukaudessa jumalanpalvelus alkaa sunnuntaina klo 18.
Näinä päivinä EI OLE jumalanpalvelusta klo 10.

Paikallislehdissä (Järviseutu, Torstai ja Ähtärinjärven Uutisnuotta) sekä näillä nettisivuilla on tarkemmat tiedot jumalanpalveluksista ja kooste lähiajan muusta toiminnasta eli ns. kirkolliset ilmoitukset (nettisivuilla linkki etusivulla sekä valikon kohdasta "Info ja asiointi" -> "Lähiajan toiminta").

Tervetuloa jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin "normaaleja" turvaohjeita noudattaen (= osallistu vain terveenä, hyvä käsi- ja "aivastus"hygienia, väh. 2 m turvavälit, maskisuositus). Osa jumalanpalveluksista on katsottavissa myös suorana sekä tallenteena Soinin seurakunnan Facebookin kautta (soininseurakunta). Maininta tästä mahdollisuudesta löytyy kirkollisista ilmoituksista kyseisen jumalanpalveluksen kohdalta.