Tervetuloa Soinin seurakunnan nettisivuille,

joilla tärkein sisältö on yhteystiedot, ajankohtainen toiminta sekä perustiedot seurakunnasta. Tavoitteenamme on pitää em. asiat ajan tasalla.

Jos huomaat sivuilla vanhaa tietoa tai on jotain, mitä etsit, mutta et löydä, ota meihin työntekijöihin yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät valikosta kohdasta "Yhteystiedot". Seurakunnan yhteystiedot löytyvät etusivun alaosasta.

Nettisivuilla on kooste lähiajan toiminnasta, ns. kirkolliset ilmoitukset (linkki etusivulla sekä valikon kohdasta "Info ja asiointi" -> "Lähiajan toiminta") sekä säännöllinen ryhmätoiminta yms., joka löytyy "Tule mukaan" -valikon alasivuilta.

Tervetuloa Soinin kirkkoon jumalanpalveluksiin ja seurakuntatalolle kirkkokahveille paikan päälle. Koska kirkossa ja seurakuntatalolla on jokaiselle oma istumapaikka ja mahdollisuus vähintään 2 m turvaväleihin, voi kirkkoon tulla 80-100 ihmistä ja seurakuntatalolle n. 50 ihmistä. Lisäksi noudatetaan "normaaleja" turvaohjeita, kuten tähänkin asti. Osa jumalanpalveluksista katsottavissa myös Soinin seurakunnan Facebookin kautta.

Kirkon kellotapulin edessä on Suomen ja tiettävästi koko maailman ainut vanha vaivaisakka.

Kirkonmäellä on Hiljaisuuden polku vapaasti kierrettäväksi. Lähtö kellotapulin vierestä. Seuraava pysähtymispaikka näkyy aina edelliseltä. Helppokuluisen polun kokonaispituus on noin 400 metriä. Polun kylteissä on Raamatun tekstejä, kirkonmäkeen liittyvää historiaa ja ehkä myös jotain muuta; suomeksi ja englanniksi.

Nimikkolähettien ja -kohteiden kannatustiedot löytyvät valikosta: "Tule mukaan" -> Lähetys- ja avustustyö.

Yhteisvastuukeräyksen (joka alkaa kynttilänpäivänä 7.2.) tietoja löytyy valikosta: "Tule mukaan" -> Lähetys- ja avustustyö.