Tervetuloa Soinin seurakunnan nettisivuille!

Huomio! Huijareita liikkellä. Soinin seurakunnan nimissä on kierretty kaupustelemassa vaatetta ja muuta arkituotetta. Nämä eivät ole seurakunnan väkeä, olkaa varuillanne. Seurakunta ei kierrä ovelta ovelle myymässä tuotteita!!!

Nettisivuilla on kooste lähiajan toiminnasta, ns. kirkolliset ilmoitukset (linkki etusivulla sekä valikon kohdasta "Info ja asiointi" -> "Lähiajan toiminta"). Muutokset edelleen mahdollisia.

Lähiajan toiminta, eli ns. kirkolliset ilmoitukset - Soinin seurakunta

Osa jumalanpalveluksista on katsottavissa myös Soinin seurakunnan Facebookin kautta.

Soinissa Sopuvaalit –Äänestystä ei tarvita

Soinin seurakunnassa seurakuntavaalit ovat sopuvaalit. Lisätietoa aiheesta ja ehhokkaat löytyvät tämän linkin takaa Seurakuntavaalit - Soinin seurakunta

Nimikkolähettien ja -kohteiden kannatustiedot löytyvät valikosta: "Tule mukaan" -> Lähetys- ja avustustyö.

Yhteisvastuukeräykseen voit osallistua (Soinin seurakunnan lahjoituskanavia): Tilisiirtona: FI14 5000 0120 2356 28 viitenumerolla 307486. Mobile Pay 97885. Keräyslipas Kanelin kassalla ja toinen seurakuntakodilla myyntihyllyssä (myynnissä bambusukkia, kynttilöitä, heijastimia).

yhteisvastuu.fi/soiniLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksestä löytyy enemmän tietoa Yhteisvastuukeräyksen nettisivuilta: Kampanja 2022 | Yhteisvastuu