Tervetuloa Soinin seurakunnan nettisivuille,

joilla tärkein sisältö on yhteystiedot, ajankohtainen toiminta sekä perustiedot seurakunnasta. Tavoitteenamme on pitää em. asiat ajan tasalla.

Jos huomaat sivuilla vanhaa tietoa tai on jotain, mitä etsit, mutta et löydä, ota meihin työntekijöihin yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät yläreunan harmaasta palkista kohdasta "Yhteystiedot". Seurakunnan yhteystiedot löytyvät harmaan palkin kohdasta "Info ja asiointi" -> "Asioinnin yhteystiedot".

Nettisivuilla on kooste lähiajan toiminnasta, ns. kirkolliset ilmoitukset (linkki etusivulla sekä kohdasta "Info ja asiointi" -> "Lähiajan toiminta") sekä säännöllinen ryhmätoiminta yms., joka löytyy "Tule mukaan" -valikon alasivuilta.

Nostoja tilaisuuksista ja toiminnasta teemme Soinin seurakunnan Facebookissa ja joskus myös Soinista päivää -Facebook-ryhmässä.