Tervetuloa Soinin seurakunnan nettisivuille!

Nettisivuilla on kooste lähiajan toiminnasta, ns. kirkolliset ilmoitukset (linkki etusivulla sekä valikon kohdasta "Info ja asiointi" -> "Lähiajan toiminta"). Muutokset edelleen mahdollisia.

Osa jumalanpalveluksista on katsottavissa myös Soinin seurakunnan Facebookin kautta.

Nimikkolähettien ja -kohteiden kannatustiedot löytyvät valikosta: "Tule mukaan" -> Lähetys- ja avustustyö.

Yhteisvastuukeräykseen voit osallistua (Soinin seurakunnan lahjoituskanavia): Tilisiirtona: FI14 5000 0120 2356 28 viitenumerolla 307486. Mobile Pay 97885. Keräyslipas Kanelin kassalla ja toinen seurakuntakodilla myyntihyllyssä (myynnissä bambusukkia, kynttilöitä, heijastimia).

yhteisvastuu.fi/soiniLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksestä löytyy enemmän tietoa Yhteisvastuukeräyksen nettisivuilta: Kampanja 2022 | Yhteisvastuu