JUMALANPALVELUKSET
Su 17.2. klo 10 Sanajumalanpalvelus, Kilpeläinen, Hosionaho.

Su 24.2. klo 10 Messu, Hannu Lehtonen, Virve Männikkö.

lapset ja lapsiperheet

PERHEKERHO

MLL:n perhekahvila ja Soinin seurakunnan perhekerho yhdistyivät syksyn ajaksi. Yhteistyö jatkuu keväällä samaan tapaan. Perhekerho vuoroviikoin

seurakuntatalon alakerrassa ja Nuopparilla (Liikekeskuksessa eli samassa rakennuksessa kuin kirjasto, pankki, apteekki jne., käynti kerhotiloihin takakautta). Tarjolla aina myös lounasta pientä maksua vastaan.

To 14.2. klo 10 Perhekerho seurakuntatalon alakerrassa. Muskarimeininkiä. Lounas.

To 21.2. klo 10 Perhekahvila Nuopparilla. Lasten ensiapu. Lounas.

PERHEKIRKKO

Seuraava perhejumalanpalvelus:

Su 3.3. klo 10 Perhekirkko ja laskiaissunnuntain ulkoilutapahtuma kirkonmäellä.

PYHÄKOULU

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun kotiin.

Saatte noin kerran kuukaudessa paketin, jossa on materiaalit joka sunnuntaille pyhäkouluhetkiä varten. Materiaalit on suunniteltu käytettäväksi yhdessä aikuisen kanssa. Joka viikolle on valittu yksi Raamatun kertomus, siihen sopiva laulu, yhteistä pohdittavaa sekä pieni puuhatehtävä. Kertomukset löytyvät Lapsen Raamatusta, joita saa lainata seurakunnasta kotiin. Niitä on myös mahdollisuus ostaa omaksi 20 euron kappalehintaan.
Ensimmäisen paketin mukana saatte myös vinkkejä aikuiselle, joten mitään erityistaitoja ei tarvita. Pyhäkoulu sopii hyvin myös kummien ja isovanhempien kanssa pidettäväksi. Paketit ovat maksuttomia. Ensimmäinen kirjepaketti ilmestyy 3.2 perhekirkon yhteydessä!

Ilmoittaudu mukaan. Lähetä sähköpostilla osallistujien tiedot:
Lasten nimet. Osoite. Huoltajan nimi.
Osoitteeseen: piia.leppanen@evl.fi (tai 045-6526820).

Sunnuntaipyhäkoulu on toistaiseksi tauolla, koska syksyllä ei juurikaan ollut pyhäkoulussa kävijöitä.

DONKKIS

Kevätkauden Donkkikset srk-talolla klo 18-20.15: pe 8.2. ja pe 29.3.

PÄIVÄKERHOT

Päiväkerhot kokoontuvat tiistaisin srk-talon alakerrassa: Aamupäiväryhmä klo 9.00-11.30 ja iltapäiväryhmä klo 13.30-15.30. Päiväkerhot jatkuvat 15.1.2019.

partio

Soinin suopöllöt. Sudenpentulauma Tiikerit (s.2009-2010) ja seikkailijajoukkue Kyykäärmeet (s.2007-2008). Partiotoiminnasta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset, ryhmien toiminnan järjestämiseksi tarvitaan apua. Sitoutua saa vaikka koko vuodeksi, mutta vakituisten johtajien avustaminen, vaikka vain kerran vuodessa, olisi jo paljon. Ei osaamisvaatimuksia. Kyselyt Ilkka Aholle (050 3460199).

rippikoulu

Vuoden 2019 rippikouluun ilmoittautuminen (2004 syntyneet): Su 4.11.18 klo 10 jumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen seurakuntatalolla aloitustilaisuus kirkkokahveineen ja ilmoittautuminen rippikouluun. Seurakunnan jäsenille (s. 2004) on lähetetty postitse kutsu rippikouluun lokakuussa. Tiedustelut: Kirkkoherra Pasi Kilpeläinen 040 547 5470, pasi.kilpelainen(at)evl.fi

NUORET

Ensi kesänä isoseksi lasten leireille ja riparille aikovien kokoontuminen su 27.1. alkaen klo 10 jumalanpalveluksella kirkossa, minkä jälkeen kevään suunnittelua sekä alustava keskustelu kesän isospaikoista.

Nuortenillat srk-talon alakerrassa klo 18: ke 20.2., pe 22.3., la 13.4. ja la 25.5.

Tiedustelut: kirkkoherra Pasi Kilpeläinen 040 547 5470, pasi.kilpelainen(at)evl.fi

musiikki

KUOROT

Keskiviikkoisin klo 17 Lapsikuoro, klo 18 Kirkkokuoro.
Tiistaisin Gospelkuoron harjoitukset klo 18.

Tervetuloa uudetkin laulajat rohkeasti mukaan!

muuta

Ma 11.2. klo 18 Siionin kanteleen lauluilta Seija ja Oiva Vuorenmaalla, mukana Mikko Lempinen.
Ti 12.2. klo 18 Naisten Raamis srk-kodilla.

Ke 13.2. klo 9 Aamurukous srk-talolla.
To 14.2. klo 10 Näkövammaisten kerho srk-kodilla, lopussa lounas.

Klo 12 Päiväpiiri srk-kodilla, alussa ruoka, lähetysasiaa Marja-Leena Rinne.

Klo 18 Raamattuleffailta srk-talolla. Katsotaan yhdessä Raamattu-aiheinen elokuva Esteristä (kesto noin 1,5 tuntia), minkä jälkeen iltapala ja mahdollisuus keskustella elokuvasta. Vapaa pääsy.
Ke 20.2. klo 9 Aamurukous srk-talolla.
To 21.2. klo 18 Sanan ja rukouksen ilta srk-talolla.
Pe 22.2. klo 10-12 Ohrapuuromyyjäiset srk-talolla; lounas, puuroa omiin astioihin, arvontaa, myyjäispöytä. Järj. Kirkonkylän diakoniapiiri.

Su 24.2. klo 14 Tupaseurat Ystäväntuvalla – syöpänaisen selviytymistarina, Marketta Widjeskog. Musiikissa Maija-Liisa Noppa. Kahvitarjoilu.

Raamatunlukuhaaste 2 kevätkaudelle: Lue Raamatusta Psalmien kirja pe 24.5. mennessä.
Kaikkien lukuhaasteen tehneiden ja arvontalipukkeen palauttaneiden kesken arvotaan ikäryhmittäin palkintoja su 26.5. kirkkokahvien yhteydessä srk-talolla. Haastelaput ja palautuslaatikot srk-talolla ja kirjastossa. Huom. Kannattaa lukea, vaikka et haluaisi osallistua arvontaan.

SOININ SEURAKUNNAN HISTORIASTA KERTOVA KIRJA

"Risti ja rakkaus" on julkaistu 14.11.18. Kirjaa voi ostaa kirkkoherranvirastosta, seurakuntatalolla tilaisuuksien yhteydessä sekä Soinin kirjakaupasta. Kirjan hinta on 25 euroa. Kirjan voi myös tilata postitse lähetettäväksi, tilaukset: soini.srk@evl.fi (25 eur. + postituskulut).

Tulossa: Näytelmä Heikki Saaresta elokuussa 2019.

Kastettu

..

avioliittoon kuulutetaan

..

avioliittoon vihitty

Teppo Samuli Saari ja Emma Julia Lätäkönmäki.

kuolleet

Taisto Armas Kurkikangas 78 v.