Kirkolliset ilmoitukset

Kastettu: Manu Ukko Oskari Koskinen

Kuollut: Aune Johanna Linnanmäki, 71 v.

To 9.7. klo 10-15 vanhemman väen kesäpäivä Lauttosella. Kyytiä saa tarvittaessa kysellä: Kukko: Raija Korpela, Sauru: Satu Ahopelto, Mäkelä: Seija Vuorenmaa, Hautakylä: Anja Alatalo, Parviainen: Helena Saarinen, Ähtärinranta: Heli Jousmäki, Laasala: Terttu Laasala, Katajamäki: Taina Vähäsoini, Jokivarsi: Kerttu Runninmäki, Kivijärvi: Pirkko-Liisa Lähteinen, Keisala: Kyllikki Viitala, Vehu, Ulvo: Marja-Liisa Rannila, Hallaperä-Kantokylä: Tarja Honkola, Vuorenmaa: Kaisa Vuorenmaa, Limaperä-Pöntinen: Pirkko Ylä-Pöntinen, Kirkonkylä: Katriina Lehtonen ja Antti Ahopelto

Su 12.7. klo 10 Sanajp. kirkossa, Lehtonen. Klo 13 Lähetys- ja Sinikan 70-v syntymäpäiväseurat Pirttimäen mökillä, Kivijärven kylällä. Mahdolliset muistamiset lähetystyölle seuroissa kolehtina tai tilille FI51 5432 0710 0008 75. Viitteellä Sinikan syntymäpäiväseurat. Mukana Kanervikkoahot. Tervetuloa tutut ja tuntemattomat.

Ke 15.7. klo 12.30 Lettukestit Kotivaaran pihalla (huonolla säällä sisällä) Kotivaaran, Suvituulen, Apilan, Palvelutalojen ja Kuntalantuvan väelle

Päivä- ja perhekerho:

Kerhot kesälomalla. Syksyn kerhoihin voi ilmoittaa vuosina 2010 ja 2011 syntyneitä lapsia koko kevään ajan.

SOININ KIRKKOKUORO ON TEHNYT VUODEN 2014 LOPUSSA ÄÄNITTEEN.

Levyllä on seuraavat laulut: 1.Pyhäaamun rauha, 2.Herra, Luoja taivasten, 3.Tule Jeesus ja siunaa lastas, 4.Hoida meitä, 5.Rukous, 6.Kosketa minua, Henki, 7.Pyhä ja puhdas Vapahtaja, 8.Minun sieluni halajaa sinua, 9.Nyt kiittäkäämme Kristusta, 10.Ilta tummuu, on kaduilla lunta, 11.Saavumme ihmettä katsomaan, 12.Maa on niin kaunis, 13.Loistamaan jää, 14.Aamen.

Äänitettä saa Kanelista, Salesta, St 1:ltä, Ystäväntuvalta ja kirkkoherranvirastosta 15 euron hintaan.

Soinin Jumalanpalvelukset kuunneltavissa netissä:

tai .

Soinin seurakunta, Karstulantie 2, 63800 SOINI     Puh 040-194 8966