Nuorisotyö

• Donkkis Big Night

Donkkis Big Night -iltoja järjestetään noin joka toinen kuukausi. Niistä tiedotetaan kouluilla ja kirkollisissa ilmoituksissa paikallislehdissä ja seurakunnan nettisivuilla.

• Nuortenillat

Nuortenilloista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa paikallislehdissä ja seurakunnan nettisivuilla.

• Retket ja leirit

Erilaisia retkiä, leirejä ja tapahtumia järjestetään epäsäännöllisin väliajoin, joten kirkollisten ilmoitusten seuraaminen kannattaa ottaa ihan tavaksi. Netti ja/tai paikallislehdet siis käyttöön! Soinissa toimiva partiolippukunta Soinin suopöllöt ottaa myös vastaan partiosta kiinnostuneita. Toiminnan pullonkaula ei tällä hetkellä ole lasten tai nuorten vaan avuliaiden aikuisten tai vähän vanhempien nuorten puute. Mikäli haluat tulla mukaan, taustatukea on luvassa reilusti! Nuorisotyönohjaaja vastailee mielellään partioon liittyviin kysymyksiin.

Lasten ja nuorten leirit kesällä 2018 seurakunnan leirikeskuksessa Lauttosella:
    Ma 11.6. Mokkis 6-8-vuotiaille
    Ti-to 12.-14.6. Murkku 12-14-vuotiaille
    Ma-ke 18.-20.6. Täky 9-11-vuotiaille
    Järj. Soinin seurakunta ja 4H.
    Ilmoittautuminen leireille myöhemmin keväällä 4H:n kautta.

Avoinna ma, ke ja pe klo 9-12.