Jumalanpalvelukset

• Messu ja sanajumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Jumalanpalveluksiin kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia vauvasta vaariin ja niissä on seurakuntalaisilla erilaisia tehtäviä. Soinin kirkossa jumalanpalvelusta (messu tai sanajumalanpalvelus) vietetään tavallisesti sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10, joskus myös illalla. Jumalanpalveluksissa käytetään messusävelmistön toista sävelmäsarjaa.

Ehtoollisessa käytetään vain gluteenittomia ehtoollisleipiä. Ehtoollisviinin saa pyydettäessä alkoholittomana.

• Perhekirkko

Erityisesti lapsille ja perheille suunniteltuja jumalanpalveluksia eli perhekirkkoja vietetään noin kerran kuussa. Ne alkavat yleensä klo 10, kuten muutkin jumalanpalvelukset.

Monesti ennen perhekirkkoa on srk-talolla tarjolla aamupuuro. Joskus tarjoilu on perhekirkon jälkeen.

Perhekirkko voi olla myös perhemessu, jolloin perhekirkossa on ehtoollisen vietto. Lapsille voidaan jakaa ehtoollista vanhempien niin halutessa tai lapset voidaan siunata.

KUUNTELE netissä

virret klo 10:

Avoinna ma, ke ja pe klo 9-12.